26 Ekim 2007 Cuma

mutfak dolabı

Mutfaklar günümüzde zamanın büyük bir kısmını geçirdiğimiz yerler olmaya başladı. Hatta amerik mutfak tipinde mutfak oturma odası ile birlişik ve günümüzün nerdeyse tamamı mutfakla içli dışlı. Türkiye'de de her geçen gün daha çok benimsenmeye başlayan bu yaşam tarzı insanların mutfağa ne kadar önem verdiğini göstermesi açısından önemlidir.
Mutfaklar hayatımızın bu kadar içine girmişken bu mekanların dekorasyonu için birşeyler yapmamak veya yeni arayışlar içine girmemek imkansız olsa gerek. Burda devreye giren dekorasyon firmaları özgün tasarımlar ve daha kullanışlı mekanlar için bir birinden şık tasarımları ortaya koyarak bu alandaki hünerlerini göstermişlerdir.
Mutfak dekorasyonu denildiğinde ise ilk akla gene MUTFAK DOLABI olmaktadır. Mutfak Dolabı denildiğinde akla ilk gelen klasik dolap olmasına rağmenMutfak Dolabı bir evin vakgeçilmez bir unsuru olarak çok dekoratif ve teknolojik açıdan çok gelişmiş modellere sahiptir. Günümüzde LCD ekranlı sistemlerden kiler dolaplı sistemlere kadar çok geniş ihtiyaçlara hitap eden modeller vardır.
Teknolojinin hayata bu kadar girdiği günümüzde mutfak dolabıda bu gelişmeden payını alarak sensörlerden bilgisayarlı sistemlere birçok teknolojik gelişme mutfak dolabında da kendini göstermiştir.
Ayrıca mutfak dolabı zenginliğin bir göstergesi olarak insanların statülerini göstermek amacı ile başka insanlardan daha iyi bir eve sahip olmanın verdiği mutluluğu yaşama pahasına abartılı halede gelmiştir.
Klasit türk mutfağındaki sıkışmışlıktan ve huzursuzluktan bıkan insanlar daha geniş mutfaklara kendilerini taşımışlardır. Hatta bununlada yetinmeyip yazımızın başındada söylediğimiz gibi mutfaklarını oturma odalırına sokarar evin bu köşesinin ne kadar değerli olduğunu göstermişlerdir. Günümüzde mutfağın oturma odasına taşınmasını yanında bize yabancı gelen bir başka gelişme de yemeğin mutfakta yemesi adetidir. Klasik türk örf ve adetlerinde yemek oturma odasından yenirken günümüzde bu alışkanlık bırakılarak genişleyen mutfaklara taşınmaya başlamıştır. Hem pıratik hemde hızlı olması açısından bu gelişme insanlar tarafından hızla benimsenmiştir. Bütün bu alışkanlıkların değişmesi beraberinde mutfaklarda da köklü değişikliklere sebep olmuş ve mutfak dolabı kavramını çok değiştirmiştir. Mutfak dolabı denildiğinde artık insanların aklına bambaşka birşey gelmektedir. Mutfak dolabı denildiğinde geniş bir yer ve mini barlar akla gelmekte ve artık çay sohbetleri mutfaklarda da kolaylıkla yapılmaktadır.
Yazımızda mutfak ve mutfak dolabının öneminden bahsetmeye çalıştık. Günümüzde vaktin değeri bizi pratikliğe zorlamakta dışarda yediğimiz fast-foot yiyeceklere evlerimizde hemen oturup yemek yemeye uygun mutfaklar eklenmiş durumda. Artık insanlar için hızlı yaşamak bunu yaparkende en uygun şekilde yapmak önem kazanıyor. Estetikten ödün vermeyip mutfakta daha hızlı ve pratiklik geleceğin mutfak anlayışını bizlere haber veriyor.
Mutfak Dolabı Üretim
1992 yılında yeni fabrikasını kurarak mutfak ve banyo üretimine başlayan Berna Mutfak kendine özgü tasarımı ve sektördeki uzun yılların verdiği deneyim ile kendini her geçen gün yenilemeye devam etmiştir. Mutfak ve Banyo sektöründe Türkiye'nin başarısını en iyi şekilde gösteren Berna Mutfak uluslararası kalite standartlarındaki üretim teknikleri yapmaktadır.Berna Mutfak ,15 yıllık Mutfak & Banyo sektöründeki üretimini "Kişiye Özel Tasarım ve İşlevsellik" arasındaki mükemmel denge üzerine kurmuştur. Teknolojiyi ve estetiği sahip olduğu deneyimle birleştirip uluslararası kalite standartlarında müşteriye sunmak; Firmamız'ın, "Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti" için vazgeçilmez bir koşuldur.
1-BERNA MUTFAK; özel sipariş, mutfak ve banyo dolaplarında da evinizde ücretsiz keşif yapmaktadır,
2-Ayrıca yapmış olduğu keşifte yerinize göre 3 boyutlu dizayn eder,
3-Ürün daha yapım aşamasına girmeden resmini gösterip sizin fikrinizi alır,
4-Zevkinize uygun renk seçiminize göre mobilyanızı imalatını yapar,
5-Yapım bittikten sonra tecrübeli elimanlarımız teslim ve montajınızı yapar.
Vizyonumuz
1 - BERNA MUTFAK ÖZEL SİPARİŞ ,MUTFAK VE BANYO DOLAPLARINDA EVİNİZDE ÜCRETSİZ KEŞİF YAPMAKTADIR.
2-AYRICA YAPMIŞ OLDUĞU KEŞİFTE YERİNİZE GÖRE 3 BOYUTLU DİZAYN EDER.
3-ÜRÜN DAHA YAPIM AŞAMASINA GİRMEDEN RESMİNİ GÖSTERİP SİZİN FİKRİNİZİ ALIR.
4-ZEVKİNİZE UYGUN RENK SEÇİMİNİZE GÖRE MOBİLYANIZI ÖZENLE İMALATINI YAPAR
5-YAPIM BİTTİKTEN SONRA TECRÜBELİ ELEMANLARIMIZ TESLİM VE MONTAJINIZI YAPAR
MisyonumuzFirmamız köklü bir geçmişe sahip, uzun yıllardır tecrübeleriyle edindiği deneyimler ve kaliteli elemanlarıyla sizlere hizmet vermektedir. Modako Duduluda 1000 m2 lik Showroomumuz ’da Ürünlerimizde kullanılan ağaç malzeme ve türevleri 1. sınıf ürünler olup titiz bir işçilik ile üretilmektedir.1992 yılında yeni fabrikasını kurarak mutfak ve banyo üretimine başlayan Berna Mutfak kendine özgü tasarımı ve sektördeki uzun yılların verdiği deneyim ile kendini her geçen gün yenilemeye devam etmiştir.Mutfak ve Banyo sektöründe Türkiye'nin başarısını en iyi şekilde gösteren Berna Mutfak uluslararası kalite standartlarındaki üretim teknikleri yapmaktadır. Berna Mutfak ,15 yıllık Mutfak & Banyo sektöründeki üretimini "Kişiye Özel Tasarım ve İşlevsellik" arasındaki mükemmel denge üzerine kurmuştur.
Teknolojiyi ve estetiği sahip olduğu deneyimle birleştirip uluslararası kalite standartlarında müşteriye sunmak; Firmamız'ın, "Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti" için vazgeçilmez bir koşuldur. Bilinçli kullanılan ağaç zayi olmaz ilkesi ile yola çıkan firmamız istenilen miktarda ve TSE normlarına uygun mamulleri üstün teknoloji ile üretmektedir.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

mutfak dolapları evde mevcut bulunan lamine parkelerle uyumlu hale getirilebiliyor mu?